Umixujte si výborné smoothie za jednu minutku. Jak na to?

0
85

Snažíte se shodit přebytečná kila? Nebo chcete být maximálně zdraví a výkonní až do vysokého věku? V obou případech se neobejdete bez zdravých svačinek plných živin. V tomto ohledu je dokonalým pomocníkem takzvané smoothie. Jak si ho připravit?

Smoothie bude hotové raz dva

Připravujete si smoothie klasicky doma? V takovém případě je základem úspěchu pořádný stolní mixér. Z hlediska přípravy smoothies je velmi populární třeba PowerBlend 9 JB 9040 od známé firmy Braun. Tento kuchyňský přístroj vám umožňuje snadné nastavení požadované textury – od hrubé až po velmi jemnou. Motor o výkonu 1 600 W s až 45 000 otáčkami za minutu nabízí 18 potravinových programů. Během několika vteřin rozmixuje všechny suroviny, které chcete mít ve svém nápoji.

Máte malou kuchyňku nebo si chcete s sebou brát mixér na chatu či dovolenou? Pak si zvolte spíše kompaktní tyčový mixér. V této kategorii si uživatelé pochvalují především Braun MultiQuick 9. Ten se spoléhá na motor o výkonu 1 200 W a opravdu pestrou škálu dodatečného vybavení. Navíc disponuje spoustou zajímavých vychytávek, mezi něž patří třeba flexibilní čepel, jež se při mixování pohybuje nahoru a dolu. Díky tomu poctivě rozmixuje úplně všechny vložené ingredience. Vy tak nebudete muset mixér neustále otevírat a suroviny mačkat na dno. Hravě si poradí jak s měkkým kiwi, tak s bramborami i tvrdou mrkví.

Spousta zajímavých vychytávek pro lepší práci

Stolní i tyčové mixéry od známé společnosti Braun přichází s pestrou škálou zajímavých technologií a vychytávek. Co vše dokážou a kolik stojí? Odpověď najdete přímo na internetových stránkách pod výše vloženými odkazy. Tam načerpáte inspiraci a zjistíte, jaké zařízení je ideální pro bleskurychlou přípravu jemného i hrubšího smoothie nápoje.