Víte, kde najdete kvalitní španělské potraviny i pro váš obchod či restauraci?

0
78

Je mnoho firem, které zbytečně nakupují potraviny ze zahraniční za příliš vysoké ceny, anebo v kvalitě, která jim nevyhovuje. Přitom u nás můžeme snadno a za přijatelnou cenu koupit mnohé potraviny ze Španělska díky společnost BMC Brno, která se specializuje na dovoz potravin ze zahraniční desítky let. Podařilo se jí dokázat to, co si dala za cíl, a to vytvořit vlastní produktovou značku, s níž nabízí klientům kvalitní potraviny s názvem BASSTA.

Vyberte si kvalitní produkty BASSTA

Na webových stránkách https://www.bassta.cz/olivy/ najdete velmi oblíbené olivy BASSTA v různě velkých baleních z různých materiálů. Každý si tak najdete přesně takové balení, které mu vyhovuje. Velké restaurace mohou sáhnout po plechovkách oliv s obsahem 3 kg, v nabídce jsou i plechovky malé, zelené olivy ve skle různé velikosti, nebo třeba olivy ve vacích o obsahu 3,8 kg.

Španělské potraviny BASSTA obsahují i šetrně zpracované koření, olivové oleje vysoké kvality, konzervovanou zeleninu a ovoce mnoha druhů, ryby nebo třeba žampiony.

Konzervované ovoce na přípravu dezertů i sladkých a slaných pokrmů

V nabídce BASSTA.cz najdete i zmíněné konzervované ovoce. Zvolit můžete ananas v různě velkých plechovkách, půlené broskve, oblíbený hroznový kompot, sladké a lahodné hrušky, nebo třeba mandarinky či meruňky. Velmi praktický je Ovocný koktejl v plechovce, který obsahuje více druhů ovoce v jednom. Na ozdobení dezertů, přípravu zmrzlinových pohárů s ovocem nebo palačinek s ovocem je jako stvořený.

Zelenina v plechovce

V konzervách najdete i různé druhy zeleniny. Vyhledávané jsou rajčatové výrobky, kde najdete např. rajčata sušená na slunci ve slunečnicovém oleji, drcená rajčata – Polpa Fine di Pomodoro, krájená rajčata – Polpa di Pomodoro, krájená rajčata s rajčatovou šťávou, loupaná rajčata s rajčatovou šťávou a mnohé další. Nechybí ani rajčatový protlak nebo rajčatová omáčka na pizzu.

Kompletní nabídku najdete na bassta.cz.